Dag 2

Min bästa vän!
 
En vän som jag har umgåts med i stortsätt hela livet. Den enda vännen som jag ville vara med på rasterna i 3an och uppåt, fast hon gick en klass högre än mig. Hon betyder något enormt för mig. Vi har inte lika bra kontakt längre men saknar henne något enormt. Jag kommer alltid att älska dig Julia! 
 
Vi har altid haft roliga stunder, skrattar åt allt och har skrikit tills vi har tappat rösterna på Lakers. Vi har haft de roligaste stunderna på ridlektionerna. Skrattat på hästens rygg tills vi vek av och nästan föll av hästen. Vi har spelat in sjukt roliga och knasiga videos från stallet 2007. Vi har haft de roligaste moped turerna någonsin! 
 
 

Ted!

Var på bio igår med Älskling. Vi kollade på "Ted" som för övrigt var riktigt jävla grym. Riktigt Family Guy humor :) Somnade framför tv'n igår direkt när vi kom hem. Idag så har vi kollat på tv, duschade innan också så nu känner jag mig som en ny människa haha.

Vet inte vad vi ska göra idag, ut och gå kanske? Vi får se!


Quizkamp

Otroligt roligt spel. Man blir helt beroende! Lägg till mig, "Jessikaviktoria" :)


27 Oktober 2012

Godmorgon! Jag vaknade halv åtta medan baby vaknade halv nio. Nu ligger vi och myser framför tv'n och ska snart gå upp och äta! :)


Mysis

Kom precis hem och nu ska jag och älskling gå ner och kolla på någon mysig film! :)

Vi ska testa dessa också, får se om dem är goda :)


Dag 1

Hittade denna lista på en kompis blogg och tänkte köra en lista i 20 dagar. Just för att fylla ut bloggen och för att ni ska han något intressant att läsa! 

 

Berätta om dig själv!
Jag är 17 år, fyller 18 den 3 april, så snart så. Min familj består av 3 bröder, mamma, pappa och pojkvän. Jag har inga husdjur (mamma är allergisk). Jag har tidigare hållit på med hästar i ungefär hela mitt liv. Har tränat dressyrspecial, hoppspecial och har utbildat en häst samt att jag har fått sköta min ridlärares häst. Jag slutade att rida för 2 år sedan då jag tappade intresset lite och hade inte ork då ridskolan har förändrats något enormt. Fick tillbaka mitt intresse och hade en privathäst tillsammans med 2 andra kompisar. Vi hade roligt och det var kul att utbilda hästen (Madison) själv. Madison blev sjuk och såld, så ingen ridning mer för mig. I somras började jag rida igen men slutade snabbt med det. Just nu håller jag inte på med någon träning. Umgås mest med min pojkvän som betyder väldigt mycket för mig! 


Jag går andra året på JB Gymnasiet i Växjö inriktning Estet Media. Trivs med skolan och linjen väldigt bra. Har inte så mycket mer att skriva nu faktiskt! 

En bild från när jag gick i 9an!
 
En bild från sommaren 2011 då jag var i Kristianstad med min två kompisar! 
 
En bild på mig och min pojkvän!
 
Hästen Smilla som jag hade hand om under en period! 
 
En bild från 2010 då jag gick Hoppspecial!
 
Samma lektion som bilden ovan, hade precis slutat lektionen så avslutade hästen. Detta var Smokey som jag hoppade väldigt ofta och fick en väldigt bra kontakt med!
 
Madison som jag och mina kompisar hade hand om. Han var 1,65 i mankhöjd och jag är 1,58 så haha fick använda en pall de första gångerna jag skulle sitta upp..
 
Detta är jag och Chandlier. En häst som jag red väldigt ofta på Dressyrspecialen och blev nära med! 
 
 

Lager 157

Glömde säga att jag var en sväng på Lager 157 häromdagen. Hittade ett par riktigt snygga jeans som jag ska köpa de närmaste dagarna! 
 
Bild lånad från Lager 157 Hemsida
 

26 Oktober 2012

Godmorgon! Har Historia nu på morgonen och slutar efter denna lektionen. Skönt. Har lov sen. Igår när vi var på Grand så fick jag med mig 4 av dem tröjorna som jag la upp i ett inlägg igår. Sköna och snygga :) 
 
Blev helt paff igår, när vi åkte till Grand så var det skinande sol och varmt, när vi skulle åka hem så började det snöa och det var kallt och trist ute. Men mysigt ändå. Efter skolan så ska jag åka hem tror jag, om jag inte hittar på något på stan :) Vi hörs senare! 
 

Kläder

Sitter i ett grupprum med Emma och väntar på att lektionen ska börja. Vi ska sitta lite i Radiostudion idag! 
 
Efter skolan så ska jag åka till Grand med mamma och pappa (igen) haha. Kom på att jag behövde lite nya kläder. Har kikat runt lite på hemsidor och hittade sjukt snygga tröjor på Gina! 
 
Sjuk snygga. Från Gina, 99:-/st
 

25 Oktober 2012

Godmorgon! Köpte mina drömskor igår haha. Inlägget har inte kommit upp och bilderna gick inte att ladda upp igår, vet inte vad det är för fel men det är väldigt störande. Ska försöka att lägga upp bilderna på dem när jag kommer hem genom datorn! 
 
Började skolan som vanligt 08.15 och det började med att jag hade Svenska prov. Blev precis klar med det så tog upp datorn. Faktiskt så känner jag mig riktigt nöjd, det är första gången på väldigt länge jag gör det faktiskt. Lyckades få ihop 5 sidor. Bra jobbat! Efter skolan så vet jag inte vad som väntar, slutar sent idag. Kommer nog bara åka hem och ligga vid TV'n och nana. Imorgon går jag halvdag sen är det LOV!! Fyfan vad skönt! :)

Rolig dag!

Har arbetat med UF idag. Lika roligt som alltid! :)

Köpte aldrig skor igår för var för trött. Ska åka till Grand om en liten stund för att köpa ett par. Har redan kollat ut ett par men dem var lite för dyra haha. Lägger in bilder sen!


Svar på Frågestunden!

Nu är frågestunden avslutad och ni ska få läsa de ärliga svaren :)
 

Anonym:
Varför är du så lik Mila Kunis?
Svar:
Haha, det vet jag faktiskt inte. Själv tycker jag inte att jag är lik henne.

 

Amanda:
Hur träffade du Roberto?
Svar:
Vi träffades förrförra sommaren genom kompisar!

 

Hur länge har ni varit tillsammans?
Svar:
Vi har varit tillsammans i snart 14 månader!

 

Anonym:
Hur lång är du?
Svar:
Jag är 158 och har varit det i ca 2 år nu hahah!!

 

Anonym:
Hur gammal är din pojkvän?
Svar:
Han är 93a. Alltså 19 år

 

Amanda:
Har du några husdjur?
Svar:
Nej jag har inga husdjur. Hade varit mysigt att skaffa sig en hund, men har inte ork till det!

 

Anonym:
Hur länge har du bloggat? :)
Svar:
Allt som allt har jag haft denna bloggen sen 2009. Jag har dock inte bloggat så mycket under tiden som den har varit aktiverad. Utan jag har hoppat lite till och från. Man tröttnar när man inte har någon inspiration till vad man ska skriva om.

 

Sofia:
Fin blogg! Hur kommer det sig att du startade upp bloggen igen? :)
Svar:
Åh tack fina du! Jag kände för att skriva av mig lite. Ville dela med mig av mitt liv och min vardag. Tyvärr så har jag värsta bloggtorka just nu, så jag vet inte alls vad jag ska skriva om..

 

Emma:
Har du någon favorit serie som du kollar på ofta. Och vilken i sådana fall.
Svar:
Hmm, jag följer Jersey Shore för det mesta. Sen har jag precis kollat klart på hela Snooki and Jwoww serien.

 

Anonym:
Vilka bloggar läser du?
Svar:
Jag läser Kissie, Kenza, Paow, Dessie, Hugo, Tyra, Dario och en massa små bloggar som mina kompisar har!

 

Eva:
Vart köper du flest kläder?
Svar:
Det måste nog vara H&M, älskar deras kläder, bekväma och snygga.


Vilken är din favoritbutik?
Svar:
Det måste nog vara H&M och Gina.


Använder du smink ofta? 
Svar:
Nä, har börjat sminka mig nu faktiskt. Har inte haft smink på mig regelbundet på mer än ett år tror jag.


Om ja, vad för smink använder du?:)
Svar:
Puder och maskara, om jag orkar och har tid så fixar jag en snygg ögonskugga!

 

Ann-britt Lugn:
vem är snyggast av Channing Tatum och Joel Kinnaman?
Svar: Joel Kinnaman!! Han är så snygg så man skulle kunna dö!

 

Sara:
Vilken skola går du i och vilken linje :)
Svar:
Jag går på John Bauer i Växjö, väldigt bra skola och är otroligt nöjd! Jag går Estet Media programmet i 2an! 

 
 
 

23 Oktober 2012

Godmorgon! Fasen vad tiden går fort. Snart kommer snön och julen. Mysigt! Slutar sent idag (14.55) och efter skolan så ska jag åka med pappa till Grand för att kolla på skor. Har hittat ett par skit snygg på H&M's hemsida, får se om jag beställer hem dem. Beror på om jag hittar några snygga på stan eller inte :)
 
 
 
 
Tänkte mig desas par. Riktigt snygga! Bild lånad från H&M hemsida! 
 

20 Oktober 2012

Godmorgon! Jag och baby vaknade för en stund sedan. Har precis ätit frukost och jag har fixat min systemkamera så jag kan börja ta bilder på Melli. Har redan hunnit knäppa några och har läst en massa böcker till henne!

Lägger upp bilderna ikväll eller imorgon. Men skulle satsa på imorgon. Allt i ett! Nu ska vi ut och gå en runda :)


19 Oktober 2012

Godmorgon! Har precis haft historia prov. Det gick väl sådär. Som jag har skrivit innan så var det ett väldigt stort område som vi har jobbat med. Vi hade totalt 60 sidor att plugga på till provet. Det gick bättre än jag trodde i alla fall.
 
Efter lunch har vi engelska. Tror det är idag som vi slutar tidigare om jag inte har blandat ihop fredagarna. Sedan har vi långhelg med tanke på att vi är lediga på måndag. Nästa vecka har vi lov. Skönt som fan! Efter skolan så ska jag åka hem för att vara med Melli hela helgen. Blev så glad igår när jag äntligen fick se henne igen! :) 
 

Ni har väll inte glömt?

Har precis haft lunch, helt okej mat. Korvstroganoff med ris. Tänkte bara påminna er om frågestunden, för ni har väl inte glömt bort den va? :) 
 
Ikväll kommer Melissa och Levi hit, ska bli så roligt och jag saknar henne så mycket. Brukar prata på Skype med henne, hon brukar till och med skicka sms haha, lite svårt att läsa och det brukar mest vara smilisar men vad gör det? Bara att jag får sms eller prata med henne betyder så mycket. Älskar henne så mycket! :)

18 Oktober 2012

Godmorgon! Började för en liten stund sedan med att ha Svenska. När jag vaknade upp i morse så var det verligen kolsvart ute. Skit svårt att stiga upp.. Fortfarande mörkt när jag gick till bussen och nu har det inte blivit mycket ljusare. Väldigt deprimerande med detta dystra väder men som tur är så blir det fint väder i helgen. Ska bli upp till 17 grader och sol. Fan vad nice! :)
 
 Har somsagt Svenska nu och sitter och pluggar till ett prov som vi har nästa vecka. Jag har valt att skriva om Danska och är helt klar så ska få det utskrivet! Bild från precis just nu. Redbull räddar min dag kan jag säga. Håller på att somna haha!
 

Erbjudande!

Fick ett mail igår om ett väldigt bra erbjudande. Billigt och bra! 
 
Om du kikar in på deras hemsida Denta så hittar du en massa spännande saker, vem vill inte bleka sina tänder? Jag ska absolut beställa hem ett kitt! 
 
 

17 Oktober 2012

Godmorgon! Haha vad lamt att jag börjar alla inlägg på morgonen med godmorgon, men så är det! Sitter just nu i skolan, började vid 9 och har en kort dag. Slutar vid 12, skönt. Vi har UF hela lektionen och vi har valt att lägga ner vårat projekt som vi startade med eftersom att vi inte kände oss bekväma med det till slut. Men nu har vi kommit på en ide som vi verkligen skiner för, en ide som alla ni kommer att älska. 
 
Efterskolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, Baby ska till Göteborg idag och får se om jag hänger med dit. Hade varit gott att äta på Paprika, som är typ världens godast restaurang. 
 
 
En bild jag tog för några sekunder sedan, finns på min instagram! 

Fix!

Tog bort sminket, tvättade med ansiktsvatten, hade ansiktsmask och tillslut nattkräm. Mitt ansikte har aldrig varit renare eller fräschare än idag!

Nu sitter vi vid köksbänken och äter kvällsmat och dricker te, baby dricker kaffe :) ska ner och kolla på film och mysa galet!

 


Smarriga muffins!

Sen jag kom hem så har jag ätit mig proppmätt sen satte jag mig vid datorn och väntade på baby. Vi har precis bakat muffins. Råkade lägga för mycket smet i varenda form hahha så det håller på att rinna över...

 

Bild tagen precis nyss! :)


Thai mat

Slutade skolan för en liten stund sedan. Sitter dock kvar i skolan med Sanna, väntar på att pappa ska komma så vi kan åka och äta Thai mat. Fan vad gott! Ska gluffs i mig allt på en sekund, är väldigt hungrig eftersom att det inte var god mat i skolan :/
 
Senare när jag kommer hem så ska jag vänta på Baby och så får vi se vad vi ska hitta på. Han ska sova hos mig ikväll. Mysigt. Tror att vi ska basta och ha en mysig filmkväll med massa gott (typ 100 toast) har förövrigt blivit beroende av toast haha. Det enda jag är sugen på att äta när jag kommer hem efter skolan! 
 
En bild på mig och Baby från förra veckan. Vet att jag är dålig på att ta riktiga bilder med systemkameran men jag orkar aldrig ta upp den.. 

Frågestund!

Kör en frågestund. Ni kan fråga vad ni vill och jag ska försöka att svara så ärligt det bara går. Det är bara att fråga på om allt som ni undrar över! 
 
Avslutar frågestunden nästa vecka, alltså på Tisdag! Komigen nu, fråga allt mellan himmel och jord! :)
 
 
Ingen fråga är för dum! 

16 Oktober 2012

Godmorgon! Jag har verkligen ingenting att blogga om. Det enda jag gör om dagarna är att vara i skolan och sen dra hem eller vara ute med pojkvännen och kompisar. Det känns som att bloggen håller på att dö ut. Så jag funderar på att ha en frågestund. vad tycker ni om det? :) 

Ångest

Är trött, orkar inte göra ett skit och vill bara sova. Vill få bort all stress från kroppen som bara kryper mer och mer på mig. Ska snart åka hem och då blir det att lägga sig framför tv'n och glo hela dagen.

Bjuder på en bild från imorse när jag och Babys lillebror kollade på tv. Och en bild från i somras, saknar!


12 Oktober 2012

Godmorgon! Har precis haft Historia prov, det gick sådär. Vi har ju som sagt arbetat med ett väldigt stort område och allt som allt blev det 60 sidor vi skulle plugga till ?!?!? Det borde fan vara olagligt. I alla fall, har köpt en ny telefon, Xperia Sola, jävligt bra telefon, är nöjd med den som fan bara det att mitt sim-kort inte passar i den, så antingen kommer jag att fortsätta att använda min Iphone eller så får jag fixa sim-kortet så jag kan använda den nya :)
 
Ikväll vet jag inte riktigt vad som kommer att hända, ska i alla fall ut till Robertos familj eftersom att mamma ska tjejfest. Jo juste, har beställt hem jackan från H&M äntligen så nu har den kommit. Riktigt fin och skön som fan! Skriver mer senare :)

Glad tjej!

Blev ett bra kap på City Gross. Kan dock inte ladda upp bilder, skit irriterande.. Ligger just nu och kollar på Partaj, så jävla klockrent haha!


Just nu!


7 Oktober 2012

Godmorgon! Igår kväll kom vi hem till mig, åt lite sen stack vi ut. Träffade Sabrina och körde runt lite. Just nu så väntar vi på att maten ska bli klar. Fattiga riddare med ost och massa löööööök. Hehe

Efter frukosten ska vi åka till City Gross och handla lite :)


6 Oktober 2012

Oh, redan den 6.. Fan vad tiden går fort och fan vad detta året har gått fort. Har i alla fall inget gjort så mycket idag. Var ute hos pojkvännen och umgicks med hans familj. Alltid lika mysigt och roligt. Därför har jag inte bloggat för internet på telefonen är jätte seg och har inte orkat sitta vid datorn! I fredags så hade vi redovisning på vårt arbete sen var det fika i matsalen.

Är på väg hem nu och vi ska ha gäster. Vet inte vad kvällen har att bjuda på men något roligt kommer det att hända! :)


4 Oktober 2012

Godmorgon! Kom precis till skolan, duggar ute och det är väldigt tråkigt och mörkt väder. Vintern är på väg, ja! Idag har vi en lång dag. Slutar 15.15. Slapp dag eftersom att vi bara ska göra klart väggtidningen. Sitter och dricker Starbucks - Latte. gott!

Bild från datorn och kaffet i skolan!

 

Idag är det 395 dagar som vi har hållt ihop. Jag är så glad att jag har dig! Du betyder väldigt myclet för mig! 


3 Oktober 2012

Godmorgon! Har varit i skolan och därför jag inte bloggat. Just nu är vi på katedral och ska kolla på en musikal. Tror det kommer att bli roligt faktiskt!


Men hej!

Tjenare bloggen!

Haha idag så köpte jag och baby ett WII spel. Det är ta mig fan det roligaste jag har varit med om, vilken träning man får på köpet också! Lätt det bästa köpen någonsin haha. Nu vet jag vad jag ska unna mig med på kvällarna :)

Det var en jobbig dag i skolan idag. Lång, seg och meningslös.. Eftersom att vi har välgörenhets vecka så har vi inte ett så roligt projekt som vi arbetar med. Eller det är ju inte det tråkigaste men väldigt segt är det! Lång dag i skolan imon också. Förmiddagen består av att intervjua Rädda barnen och eftermiddagen Består av musikal. I 2 1/2 timme ska vi kolla på det. Tror faktiskt att det kommer att vara roligt :) nu ska jag fortsätta att spela sen nana!


Ändrade planer..

Pappa plockade upp mig efter skolan så vi åkte till K-rauta (stavning?) och sen vidare till netto. Skulle köpa kex hehe. Kom hem, tog en ostmacka och sen plockade Berto och hans pappa upp mig. Nu är vi på skroten för dem hade lite saker att skrota! :)


1 Oktober 2012

Godmorgon! Sitter i skolan och kollar runt lite på datorn. Började 12.15 idag vilket var väldigt skönt. Kunde sova ut efter helgen. Dock så blev jag väckt ett antal gånger på morgonen av några målargubbar som håller på att måla om taket där hemma till vitt. Kommer att bli skit snyggt! 
 
Denna veckan i skolan så ska vi jobba med välgörenhet hela veckan. Min klass har hand om frågor, intervjuer och sånt som man undrar över. Vi ska hitta fakta, sammanställa allt och intervjua folk på stan och företag. För att sedan göra en väggtidning av det så att folk som hälsar på JB kan läsa om det. 
 
I Fredags så köpte jag en jacka till baby. Snygg som bara den och det tycker han också :) Efter skolan idag så vet jag inte vad jag ska hitta på. Det blir nog att åka hem och sova eller lägga mig i sängen framför en film, är otroligt trött men vet inte varför. Kan bero på att jag glömde ta min medicin i morse, jag vet faktiskt inte. 
 
Denna jackan blev det! H&M - 499:-