Volvo 850 GLT Chiptrim

Mätarställning: 36 XXX
Årsmodell: 1993
Hk: Ca 200hk
Färg: Mörkblå
Bränsle: Bensin
Växellåda: Manuell

 

Utrustning:

- AC
- Chiptrim
- Elhiss x2
- Stolvärme
- Aribag
- Sportfilter
- 16" Alu-fälgar, nästan splitt nya m+s däck.
- Dragkrok
- ABS
  m.m

 

Fin bil både utvändigt och invändigt. Går bra i både motor och låda trots mätarställningen. Den drar bara Ca 0,8 - 0,9 vid blandad körning. En stark bil med jävligt bra kraft. Bilen är 99% rostfri! Bilen finns i Växjö.

 

7000:- (Billigare vid snabb affär!) 


Kontakt: Robert Johansson 072-9011691    
Mail: [email protected]

 


Baked & Grilled

Stack till stan efter skolan med Emma, Sanna hängde också på! Fick med mig en skit snygg jacka till baby och nu har vi precis ätit klart på Baked & Grilled. Ska gå och ta en kopp kaffe :)


28 September 2012

Godmorgon! Eller det är inte morgon nu precis haha. Har inte haft tillfälle till att blogga. Vi hade Historia i morse och redovisade det som vi har jobbat med. Nu har vi Engelska och vi ska redovisa lite fakta som vi har skrivit om olika saker. Jag har skrivit om mat i Indien och sånt. Efter skolan (14.35) ska jag ner på stan med Emma en stund och hansdla lite presenter och handla lite till mig också. 
 
Ikväll ska jag åke hem till Robertos familj, vi ska ha det mysigt, kolla på film och göra mysiga saker som vi alltid gör. Älskar att vara där! Ska ta med mig systemkameran ut, för vi ska fota bilar och så har jag lovat att fota hans småsyskon :) 
 
Lägger upp bilder från dagen när jag har kommit hem! 

AJ!

Fick bil dörren rakt på läppen.. Hahha!!


27 September 2012

Godmorgon! Har haft svenska, därför jag inte har haft tillfälle till att blogga. Det var fisksoppa i skolan så vi drog till Konsum och handlade käk. Gott!

Imorgon blir det en runda på stan med Emma för att handla present till Baby. Han kommer att ääääälska den! :)


Åhh!!

Irriterande!! Ligger och vrider på mig, vänder på kudden 1000 gånger, byter sida av sängen, tänker på konstiga saker som bidrar till att jag inte kan sova. Vill sova, måste sova, kan inte sova!! Får panik på detta nu, att jag aldrig kan somna tidigt.. Haha fan vad bitter jag är inatt då.

I alla fall, imon efter skolan (15.15) så ska jag ut och fota lite. Bilder och information kommer upp här på bloggen i morgon. Hoppas det är många som kommer att vara intresserade ;) Jaja ska ligga och vrida och vända på mig lite till, bara för att jag känner för det.. Nää, bara för att jag inte kan sova -.-


Rubrik

Slutade skolan 11.50. Efter det så plockade Roberto upp mig och vi åkte ut till hans familj. Fixade den nya bilen som han köpte igår efter som att den ska säljas. Just nu sitter jag och spelar häst spel med Tina (Bertos lillasyster) och har det allmänt mysigt! :)


UF företag

Japp japp, nu har vi kommit igång och har jobbat i två timmar. Vi har kommit långt och det börjar bli roligare och roligare samtidigt som det börjar bli svårare och jobbigare. Detta kommer att bli braa!

Tog bilden precis nyss!


26 September 2012

Godmorgon! Bra start på dagen för mig,ska strax åka till skolan och ha UF hela dagen. Ska bli spännande och roligt med tanke på hur långt vi har kommit! :)

God frukost, toast med kaffe!


Påväg

Nu har vi rullat iväg. Dricker burn och lyssnar på skön musik!


Karlshamn

Pappa plockade upp mig efter skolan, stack och åt sedan hoppade jag ner i sängen, älsklingen kom precis hit och jag fick reda på att vi ska till Karlshamn om en liten stund. Som en tidig födelsedagspresent så ska jag få min efterlängtade s60 t5. Därför vi ska till karlshamn!!! Nä driver bara, ska hämta en 850 t5, 93. Som ska säljas vidare. Någon som är intresserad? :)


H&M

Hur snygg är inte denna koftan? Passar bra nu till vintern när man sitter och myser framför brasan nere i källaren. Såg koftan på en raklamskylt på stationen i morse och sedan kikade jag in på H&M's hemsida. Så där hittar ni den! 
 
H&M - 249:-
 

Längtar faktiskt väldigt mycket till vintern. Inte den jobbiga kylan att man inte kan andas ute, eller förkylldningen som alltid kommer och hälsar på när man minst anar det. Utan just det att det är snö ute, mörkt och allmänt mysigt. När man sitter på ett fik och dricker kaffe, snön bara faller ner och det är mörkt ute. Jaaaaaa, hur mysigt är inte det? Åka pulka är ju det roligaste som finns, ändå om man snart är 18 år haha!

25 September 2012

Godmorgon! Blev precis klar hos läkaren, ska hem lite snabbt och byta om sen vidare till skolan. Har en lång dag idag till 14.55. Mig gör det inget eftersom att vi har en rolig lektion och ska filma en massa till en reklamfilm, kan lägga upp den här sen när vi har redigerat klart det och sånt!

Bild från väntrummet hos läkaren!


Lite om mig. Del 2

Fortsätter med Lite om mig. Del 2. Alla kanske inte har läst första delen, men den hittar ni längre ner. 

 

Har du varit utomlands någon gång: Ja många. 

Vilken plats var finast: Thailand och Grekland

Största stad/städer du varit i: Hmm, vet ej


Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej

Rökt: Ja.

Snusat: Nej

Druckit: Ja

Har du piercing eller tatuering: Öronen och näsan 

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Kolla på Berto bara haha..

Finaste komplimang du fått: Att jag är mig själv och att jag är vacker

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: aah haha

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Nope

Har du någonsin fejkat en orgasm: haha?

Hur många sex-partners har du haft: -


Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Storstad men landet kan vara skönt ibland

Hamburgare eller pizza: hamburgare

Kött eller fisk: Kött

Hund eller katt: Hund

Aftonbladet eller expressen: Inget av dem

McDonalds eller MAX: McDonalds

Vin eller Öl: Öl

Charter- eller skidsemester: Charter 

Sverige eller Utlandet: Utlandet helt klart

Sport eller nyheter: Beror på vad jag är sugen på att höra/läsa

Hockey eller fotboll: Hockey, går inte att motstå

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Spelar ingen roll

Sommar eller vinter: Sommar.

Vår eller höst: vår

Flyg eller tåg: Flyg

Bil eller buss: Bil

 


Pust

Har äntligen duschat klart och känner mig som en ny, levande människa igen. Håret är tvättat och luktar suuuuper gott. Har bäddat ner mig i sängen framför datorn och ska kolla på Awkward medans Roberto är inne i duschen. Efter att han har gjort sig klar så ska vi kolla på en komedi film och mysa gärnet med en massa snackas och gott. Har förövrigt druckit en energi dricka, så jag har ingen aning om hur jag ska kunna somna ikväll..
 
Baby sover här inatt och imorgon så ska jag till läkaren, uhh. Det är verkligen det värsta jag vet, att gå till läkaren. Det luktar så äckligt på sjukhuset och man känner sig så isolerad och instängd. Eftersom att jag har en sjukdom, eller en brist så har jag varit där ganska många gånger och kommer att gå dit många gånger till. Dem tomma vita väggarna man följer, raka vägen fram och dem tar aldrig slut. Nej usch!Det kommer att gå bra imorgon! 

Spenat

Har precis kommit hem. Mamma fixade spenat till oss. Gott som fan! Efter maten så ska jag gå ner och duscha sen ska vi gotta oss i sängen framför en film och en massa snacks ;)

 

Ser inte lika gott ut på bilden som i verkligheten. Gud vad jag älskar mammas spenat!


Estetisk kommunikation

Hade precis estetisk kommunikation. Det är nog den roligaste lektionen jag har haft! Vi hjälper till med att fixa saker till utställningar till skolan. Det är bara jag och Sanna som är i den klassen så det är skönt!

Sannas nya kille. Lite tråkig men otroligt snäll och generös!


Just nu

Dear Monday, Fuck You! 
Känner just nu precis som bilden säger. Är trött och fryser väldigt mycket. Det är kallare inne i skolan än vad det är ute.. Hungrig och grinig är jag också, orkar inte göra något men tur är att jag slutar tidigt som sagt. 
 
När jag kommer hem senare så tänkte jag köra Om mig Del 2. Har helt och hållet glömt bort det!
 
Bilden talar för sig själv!
Har tittat på denna jackan ett tag nu och funderar starkt på att köpa den. Mysig och varm till vintern. Eller till och med så kan man börja använda den nu, man fryser ihjäl ute.

24 September 2012

Godmorgon! Kom precis fram till skolan, fan vad kallt det är ute, solen skiner men ändå fryser man ihjäl.. Har en kort dag idag, slutar vid 12.55. Efter skolan så vet jag inte vad som händer, får se om jag ska till stan och handla något.

 


Himym

Kollar på himym med älsklingen. Håller samtidigt på att fixa mina naglar. Bilder på dem kommer upp senare! Jag vet att det blir tråkiga inlägg genom mobilen men har inte ork till att starta datorn eftersom att den är så seg och låter som att den ska explodera typ haha..

 


Städat och klart

Nu är mitt rum städat och klart. Skönt med ett storstädat rum, nya lakan och överdrag. Sen kan man bara lägga sig i sängen framför tv'n med tända ljus och slappa hela dagen.

Om en liten stund så ska jag och Roberto åka på ett ärende, får se om det blir lyckat eller inte!

 


23 September 2012

Godmorgon! Har precis ätit frukost, fan va gott det var!! Igår så somnade jag på direkten efter att jag hade skrivit inlägget. Och nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite :)

 


Svensexan 2

Kom hem för en stund sedan och nu ligger vi framför tv'n och kollar på Svensexan 2. Ska nog sova snart för jag är svin trött och mår inte så bra. I morgon så ska jag fixa mina naglar, lägger upp antingen film eller bilder på hur jag har gjort dem.

Godnatt så länge så hörs vi imon!

 


Fest

Nu, nu är vi på väg hem. Har fest i bilen haha, druckit alldeles för mycket kaffe idag. Min energi är på topp och kan inte sluta babbla, som vanligt!

Längtar efter att få komma hem och träffa min fina Melli ängel. Sen ikväll så vet jag inte vad vi ska hitta på, något roligt kommer vi på i alla fall! :)


Äntligen!

Som rubriken lyder, äntligen! Vi är klara med all flytt och ska käka lite taco paj om en stund när mina bröder kommer tillbaka. Pernilla skulle sälja en soffa så dom stack och lämnade den.

Dåliga iPhone bilder från idag men har ingen kamera med mig!

 


Puuh

Två rundor avklarade, en runda kvar. Har gått ganska fort faktiskt, jobbigt med alla trappor bara.. Så mycket som jag hjälper till ;) haha


22 September 2012

Godmorgon! Blev en tidig morgon idag, vi är på väg till Borås just nu. Vädret är som det är i Sverige, regnigt.. Bloggar mer när vi kommer fram! :)

 


Bil tur

Vi har precis lagt oss i sängen framför Charlies änglar. Efter skolan så var vi som sagt på expert, stod i kön utanför i minst 1 timme för att komma in, sedan när vi väl hade kommit in så var allt utplockat (självklart -.-) men vi fick med oss hem en toast maskin!

Efter det så var vi hemma ett tag sen runt 9 stack vi ut och träffade babys bror, körde runt lite och köpte en cola på donken. Juste, hade en liten kompis på besök också..

 

 


Helg

Nu är skoldagen snart över och då ska jag åka till Expert med Baby. Det är utförsäljning för att de har gått i konkurs så ska handla något. Vi ska kolla på dator och telefon till Berto.
 
Bild tagen från google!

Tacos

Hade lunch precis lunch, käkade tacos. Fyfan vad gott det var! Sitter just nu i klassrummet och väntar på att vi ska börja. Detta har nog fan varit den bästa skoldagen på länge, skrattat hela dagen och har haft det extremt roligt. Klasskompisarna gör mina dagar helt klart. 
 
Ikväll eller imorgon åker jag och älskling till Borås med mina bröder för att hjälpa Levi att flytta, ska bli roligt och kommer att ta en massa bilder. 
 
Hehe, tycker att denna är ganska så jätte rolig!

21 September 2012

Godmorgon! Har precis kommit fram till skolan, vaknade lite sent och trodde jag skulle komma försent till bussen, men jag kom i tid. Vädret gör att man blir deprimerad, varför bor jag i sverige nu igen? Haha
 
Ska i alla fall ha historia nu och vi jobbar med ett stort projekt. Jag och sanna håller på att skriva om medeltiden. Kommit långt har vi gjort. Idag ska vi sammanställa allt som allt och redovisa nästa vecka!
 
Printade en bild på datorn precis! (man ser inte så bra)

Grand

Var och åt på koh thai med baby, sen åkte vi vidare till Grand och jag fick en goooosig stor hemma kofta som man kan mysa ner sig i på kvällarna! :)


Pippi

Kom hem för en bra stund sedan. Hemma väntade Melli på mig, blev jätte glad när jag såg henne, hon är min lilla ängel. Satt och kollade på pippa med Melli nyss men det blev ointressant när farmor kom hem. Nu sitter jag framför tvn med Levi och lysnar på musik. Väntar också på att Roberto ska sluta jobbet så vi kan åka till Koh Thai och äta.

Gangnam style

 
 

Trött

Har medieproduktion just nu och jag är så trött att mina ögon håller på att gå i kors. Jag kan knappt hålla mig vaken och tycker att allt jag gör är drygt. Vaknat på fel sida helt enkelt. Vi håller på att göra ett eget radioreportage med intervju och en massa sånna saker. Ganska roligt, men just nu är det bara irriternade. Allt irriterar mig.
 
Slutar 15.15 och efter skolan ska jag och älskling äta på Koh Thai. Gott och mysigt. Melissa och levi kommer också idag, längtar efter att se min lilla ängel.
 
Melissa!

Skolan

Sitter i skolan och har svenska 2. Vi håller på med enskilda uppgifter som vi gör ur boken svenska timmar. Läraren pratar en och en med alla i klassen för att berätta hur det gick om en uppgift som vi lämnade in förra veckan. Gick bra för mig, är väldigt nöjd faktiskt. Man skulle skriv en debatt och jag skrev om langare som borde få längre straff. 
 
En bild från lektionen just nu!

20 September 2012

Godmorgon! Vaknade för en stund sedan och har fixat mig. Sitter just nu och äter lite frukost, första gången typ. Ska snart bege mig mot bussen, har en svin lång och dryg dag idag men jag ska nog klara mig igenom den!

Detta har jag på mig idag!

 

Jeans - Rutn M.fl. // T-shirt - Ellos


Natti

Ska hoppa ner i sängen framför scrubs och sova. Haha känns som att jag bara har kollat på tv idag.. Jaja, man har sina dagar! Godnatt


Nybyggarna

Sitter framför tv'n på övervåningen med mamma och kollar på nybyggarna. Programledaren Anders får testa på hur det är att vara hemlös. Hur de sover, hur de lever och sånt. Efter att ha fått uppleva det hemlösa upplever så hjälper han dem att bygga nya hem.
 
Tycker att det är ett bra program, men det är väldigt extremt när det gäller hur mycker knark de hemlösa tar, hur dem sover och lever. Men blir ledsen men man blir också upprörd på ett sätt. Att folk kan gå så lång och knarka ihjäl sig, eller sälja sig. Visst att dem bestämmer själv men det behöver inte alltid vara så..
 
Anders Öfvergård - bild från google
 

Anders Öfvergård - bild tagen från Iphone

Ostmacka

Har gjort en ostmacka med gurka på, till sidan tog jag med en safari yoggi och te med honung. Gott med kvällsmat. Juste, det märks att vintern är på väg, att den är väldigt nära nu, kallt och mörkt redan vid halv 8.. Fast jag tycker att det är sjukt mysigt att sitta framför tv'n med en kopp te och en varm gosig filt på en kall vinterkväll! 

 


Lite om mig. Del 1

Namn: Jessika Viktoria Simon

Ålder: 17

Längd: 1.58….

Sko-storlek: 39

Född: I Växjö

Bor: Växjö

Gör just nu: bloggar och kollar lite smått på tv


Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Glad, generös, omtänksam

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: otålig, ska ha allt på en gång, bryr mig för mycket


Vad är du rädd för: Spindlar
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: att jag är mig själv

Det roligaste jobbet du haft/har: Prao på mammas jobb, haha

Har du körkort och egen bil: inte än..

När tar du ditt körkort: Om cirka ett halv år

När grät du senast:?

När skrattade du senast: Nyss, kollade precis på scrubs..
Vem åkte du 
bil med sist: Pappa och Julia

Vem åt du mat med sist: Roberto

Vem sov du hos sist: Roberto

Vem sov hos dig sist: Roberto

Vad var du rädd för när du var liten: Spindlar
Vad ville du, som liten bli när du blev stor:
 Veterinär

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Några gånger

Värsta smärtan du råkat ut för: När jag bröt lilltån
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv:
 När Melissa föddes
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Japp.

Har du någonsin sportat: Haha ja, tro det eller ej så har jag spelat handboll. Har ridit i nästan hela mitt liv också

Någon du ser upp till: Mamma, pappa och mina bröder

Vad finns alltid i din handväska: Plånbok, nycklar, paraply, alvedon och almenacka


Whatever happens. keep smiling.



 
 
 

MADE

Ligger i sängen med älskling och kollar på made. Inte det roligaste programmet men det funkar.

Älskar verkligen när man har varit i skolan sen kommer hem och krypa ner under täcket.. Mums!


Entreprenörskap

Rolig lektion med underbara vänner. Detta gör att man verkligen vill till skolan!


Instagram!

Följ mig på instagram!


UF företag

Sitter i skolan och planerar vårat UF företag. Kommer att bli grymt! Min bästa bror fyller år idag och vi ska fira honom på Fredag, han kommer hit med Melissa, längtar efter att få träffa henne igen! 
  
Levi och Melissa!
 
Levi och Melissa!
 
Grattis bästa bror, hoppas att du får en bra dag! 

19 September 2012

Godmorgon.  Gjorde mig klar för en stund sedan och ska börja gå mot bussen. Detta är vad jag har på mig idag. Mysig och skönt. Har en kort dag idag, går bara till 12. Sedan vet jag inte vad jag ska göra efter skolan, får se vad jag hittar på! 

 


Kofta - H&M || Jeans - Gina 

 


21 Jump Streets

En utav dem bästa filmerna som jag har sett genom tiderna. Gav mig ett gott skratt för livet och kan lova er att ni kommer att älska den lika mycket som jag gör. Det är riktigt fet, och den är verkligen värd att se! 
 
Jag vet inte varför blogg.se inte vill sammarbeta men jag kan inte ladda upp bilder, blir så irriterad.. 



18 September 2012

Hej! Tänkte mobilblogga och lägga upp bilderna som jag precis har tagit men telefonen har lagt av och blogg.se appen har gjort det samma. Vilket fall som så ligger jag och Roberto i sängen och koller på X-faktor, ganska intressant att se alla som gör bort sig men roligt för dem som lyckas! Vissa är riktigt grymma!